Od 01.12.20017.godine za naše vijerne korisnike firma Mega Travel d.o.o. Kakanj organizovat će nagradnu igru, a ona će se odvijati putem Facebooka. 

Povodom zvaničnog početka rada Autoškole, u sklopu naše kompanije, odlučili smo se da našim korisnicima poklonimo nešto lijepo pred ulazak u novu 2018-tu godinu. Radi se, naime, o nagradnoj igri, koja će biti organizovana putem socijalne mreže Facebook. Osnovne stvari koje bi trebali znati o ovoj nagradnoj igri su sljedeće:

- U nagradnoj igri može učestvovati svaka osoba iz BIH koja ima želju za učešćem, s napomenom da će se nagrada moći iskoristiti isključivo u Kaknju.

- U nagradnoj igri također mogu učestvovati osobe bez obzira na spol, ili godišnju dob. 

Pravila Nagradne igre su sljedeća:

Od 01.12.2017.godine na našoj Facebook stranici, koju možete pronaći klikom na ovaj LINK , moći ćete pronaći sliku koju možete vidjeti na samom dnu ovog teksta. Vaš zadatak jeste da, ukoliko niste do sada lajkovali našu stranicu to učinite, te da nakon toga šerujete na svoj profil pomenutu sliku. 

Glavna nagrada ove nagradne igre je popust u vrijednosti od 50% na cijenu obuke u našoj Autoškoli. 

Dobitnike nagradne igre izvući ćemo 02.01.2018-te godine. 

Pratite Auto Školu na Facebooku

Posljednje vijesti i ponde

 • 29
  Nov '17

  Autoškola Mega Travel - Nagradna igra

  Od 01.12.20017.godine za naše vijerne korisnike firma Mega Travel d.o.o. Kakanj organizovat će nagradnu igru, a ona će se odvijati putem Facebooka. 

 • 29
  Nov '17

  Počela sa radom - Autoškola Mega Travel

  Obavještavamo sve naše drage korisnike, da smo širokom aspektu naših usluga dodali i usluge obuke kandidata za stjecanje zvanja Vozača motornih vozila. U sklopu naše firme, sa radom je od prije par dana počela i Autoškola.

 • 01
  Mar '17

  Sretan Dan nezavisnosti želi vam Mega Travel

  Menadžment, uprava i kompletno osoblje Mega Travel d.o.o., čestita Dan nezavisnosti svim građanima i građankama Bosne i Hercegovine, te svim vjernim korisnicima naših usluga.

Kontaktirajte nas već danas! Kontaktirajte Nas

Ostanite u kontaktu

Ostanite u kontaktu, je opcija koja vam omogućava da na vaš email uvijek dobijete najsvježije informacije, ponude putovanja, i sve nove informacije vezane za našu kompaniju.

Posljednje vijesti i ponde

Slike

Sjedište firme

Sjedište Firme

Adresa:  V Divizije ( Podvarda ) 1, 72240 Kakanj

Tel:    +387 32/552-000
Fax:   +387 32/552-001
Mob:  +387 61/384-170

Email: info@megatavel.ba